joi, 17 mai 2012

Pinterest - un bun colecționar de fotografii

Irecuperabilii iubitori de Facebook se vor uita probabil strîmb la postarea asta însă a apărut un nou termen viral în lumea virtuală, altul decît „like” și anume: „pin”.
Platforma care permite utilizarea cu folos a acestei funcții este Pinterest, un social photo sharing website (nu aș fi putut-o spune mai bine în română) foarte inteligent creat și care poate fi o alternativă la celelalte site-uri de socializare.


Pe site puteți posta tot felul de fotografii pe care le puteți grupa în albume diferite și, partea care mi s-a părut cea mai utilă - pentru că, într-un final, la asta ne raportăm - este că poți găsi fotografii pe care în mod normal nici google nu ți le mai scoate în cale. Din simplul motiv că nu se află decît în calculatoarele personale ale utilizatorilor și ați fi surprinși să vedeți cîte mîini talentate sînt în întreaga lume.
Exemplu de album creat pe Pinterest
Nu trebuie decît să agăți („pin”) la profilul tău o fotografie care îți place (fie personală, fie de pe internet) și gata. Mi se pare o bună modalitate de a pierde timpul pe internet pentru pasionații de fotografi, în loc să răsfoiască Facebook. Așa că în ultima vreme încep să circule poze dubioase pe Fb.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu